Copyright © 2018 Tenancy.hu

Kapcsolat | Visszajelzés küldése | Adatvédelmi Szabályzat |ÁSZF

LAKÁSKEZELÉS BÉRBEADÓK RÉSZÉRE

„Nagyon sok időt és energiát spórolok meg azzal, hogy nem kell a lakásommal ügyeivel foglalkoznom, amíg kiadom. Jó érzés, hogy nyugodt lehetek, nincs semmi tennivaló, amit elfelejtettem, vagy amire nem tudok figyelni a munkám és a családom mellett. Nyugodt lehetek, hogy más gondol mindenre helyettem a rezsi befizetésének ellenőrzésétől a szerelő kihívásáig.” 

(Edit, 37 éves budapesti lakástulajdonos)

 

BEKÖLTÖZÉSKOR

A szerződés aláírásával véget érnek az Ön feladatai, innentől mi intézünk mindent. Mi adjuk át a lakást, részletes leltárt készítünk, fényképpel dokumentáljuk az aktuális állapotot és rögzítjük a mérőórák állását. 

BÉRLÉS KÖZBEN

Mi tartjuk a kapcsolatot a bérlővel, kérdés, probléma, megoldandó helyzet esetén mi lépünk Ön helyett, szakembereinkkel hatékonyan, gyorsan reagálunk. Havonta rögzítjük a mérőállásokat, beszedjük a havi díjakat, melyet készpénzben, vagy az Ön bankszámlájára utalva adunk át.

KIKÖLTÖZÉSKOR

Kiköltözésnél összehasonlítjuk az aktuális állapotot a lakás átadásakor készült leltárral és fényképekkel. Ez alapján és a tartozások ellenőrzése után a kaucióból csak a bérlőt megillető részt fizetjük vissza. A lakást kitakarítjuk és a következő bérlő számára beköltözésre alkalmassá tesszük.

.

GARANCIA

A bérlés időszaka alatt miénk a felelősség, ezért rendszeresen ellenőrizzük a lakást és figyeljük, hogy a bérleti szerződés szerint, rendeltetésszerűen használja-e a bérlő a lakást. A bérlővel együttműködő, partneri kapcsolatot ápolunk, de figyelünk ,hogy a megállapodás szerint történjen a bérlés és, ha ez nem így van, lépünk. Szerződésszegés esetén a kiköltöztetést is mi intézzük.

 KÉRJEN AJÁNLATOT!

Kollégáink 24 órán belül válaszolnak a megkeresésre.