Copyright © 2018 Tenancy.hu

Kapcsolat | Visszajelzés küldése | Adatvédelmi Szabályzat |ÁSZF

BIZTOSÍTÁS BÉRLŐK RÉSZÉRE

„Nagyon rossz érzés volt, amikor betörtek a lakásba, amit béreltem és elvitték a laptopomat és a gopro kamerámat. Szerencsére, korábban kötöttem biztosítást a Tenancy segítségével, így bár a fotóim egy része sajnos elveszett, de legalább a kárt kifizette a biztosító.”

(Péter, 32 éves bérlő)

Talán Ön is tudja, hogy betörés, beázás, heves viharok vagy egyéb kárt okozó helyzetekben bérlőként az ingatlanban található ingóságaira nem terjed ki a bérbeadó lakásbiztosítása, vagyis kár esetén erre nem fizet a biztosító. Éppen ezért fontos, hogy Ön gondoskodjon értékeiről. Ön is köthet magára az ingatlanra is, de akár csak a saját vagyontárgyaira is biztosítási szerződést. Megoldás, ha van a lakásra és az Ön tulajdonaira is megfelelő biztosítási védelem, hiszen egy hétköznapi csőtörés vagy rövidzárlat esetén is hosszas vitába keveredhet a tulajdonossal, hogy ki állja a károkat. 

Különböző biztosítási csomagok közül választhat az alapján, hogy melyik kerületben, milyen méretű és típusú lakást bérel és milyen értékben van ingósága a lakásban. Az alábbi árak tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek.

BUDAPEST, XI.

méret: 68 nm

építés éve: 2010

társasház, földszinti lakás

bérló kora: 31 év

ingóság értéke: 1,5M Ft

Biztosítási díj/hó:

 10 000-14 000 Ft

BUDAPEST, V.

méret: 35 nm

építés éve: 1984

társasház, 3. emelet

bérló kora: 25 év

ingóság értéke: 3M Ft

Biztosítási díj/hó:

 8 000-11 000 Ft

GYŐR

méret: 120 nm

építés éve: 2016

családi házbérló

kora: 42 év

ingóság értéke: 2M Ft

Biztosítási díj/hó:

 12 000-15 000 Ft

 Az alábbi űrlap kitöltésével kérhet ajánlatot tőlünk, kollégáink 24 órán belül felveszik Önnel a kapcsolatot és személyre szóló ajánlatot küldenek Önnek.

 KÉRJEN AJÁNLATOT!

Kollégáink 24 órán belül válaszolnak a megkeresésre.